Feliu Formosa a una imatge d’arxiu.

Ciutadans i professionals lloen una de les figures clau del teatre al Vallès

Un dels més il·lustres veïns de Terrassa rebrà demà dissabte a les 20 h un homenatge al Teatre Alegria de la localitat. Es tracta del poeta, traductor i home de teatre Feliu Formosa. L’objectiu de l’esdeveniment és agrair la seva tasca com a ciutadà del municipi i celebrar la seva figura crucial en el desenvolupament de les arts escèniques a la comarca, i tot en un ambient festiu i participatiu.

La cita tindrà forma d’espectacle teatral dirigit per Jordi Vilà que combinarà poesia, música, dansa, projeccions, narració amb anècdotes viscudes amb el protagonista. Participaran ciutadans, estudiants i professionals de les lletres i el teatre. Entre el noms més coneguts figuren els de Marta Carrasco, Andrés Corchero, Ester Formosa—actriu, cantant i filla de l’homenatjat—Pep Ferrer o el grup Tri-glicèrits.

Feliu Formosa ha estat impulsor d’equipaments teatrals i centres de formació en arts escèniques com l’Institut del Teatre a Terrassa, el Teatre Alegria o la Sala Maria Plans, espai polivalent dedicat majoritàriament a les arts escèniques que porta el nom de la seva difunta esposa.

Organitzat per CAET de Terrassa, amb la col·laboració de la xarxa de biblioteques municipals i els IES Torre del Palau i Viladecavalls, l’homenatge tindrà una durada d’una hora i quart i entrada gratuïta.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta