Imatge dels premiats amb els Premis Nova Autoria.

Els guardons, que donen suport a l’audiovisual, es lliuren en el marc del Festival de Sitges.

El passat dia 10 es van entregar al Cinema Prado de Sitges els Premis Nova Autoria en el marc d’una tradicional festa que va reunir alumnes, professors, amics i familiars del jove planter de guionistes, directors-realitzadors i compositors de bandes sonores de les escoles de cinema de Catalunya.

El curtmetratge documental Soleá, els néts dels altres de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el realitzador Marc Hernández ha obtingut el Premi SGAE Nova Autoria al millor guió per un treball que aborda el tema de la pròpia identitat, personal i col·lectiva, amb una capacitat de construir una història compartida a partir d’històries individuals.

El Premi SGAE Nova Autoria a la millor direcció-realització ha estat per al curtmetratge d’animació Musicidio, de Ferriol Tugues, alumne de l’ Escola de Cinema de Barcelona (ECIB), per la valentia d’arriscar i potenciar el gènere de l’animació.

Finalment, Javier Gimeno, de l’ Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), va guanyar el Premi SGAE Nova Autoria a la millor música original per la composició de la banda sonora del curtmetratge de ficció 10 miles to Bisbee.

Amb el lliurament dels Premis SGAE Nova Autoria, la SGAE i la Fundació SGAE contribueixen a donar suport a la nova creació audiovisual, recolzant el treball de les 15 les escoles de cinema que enguany han participat en la secció SGAE Nova Autoria, dins de la secció Noves Visions del Festival de Sitges.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta