El termini per presentar-se finalitzarà el 26 d’abril

Teniu una companyia de teatre o voleu aprendre gràcies a l’intercanvi? Això us interessa. El Teatre Lliure, seguint els objectius estratègics de la nova direcció, ha obert el Programa de Residències per a la Temporada 19/20 amb dues convocatòries: La primera va dirigida a companyies teatrals i la segona a persones vinculades a les arts escèniques des de qualsevol àmbit. Això sí, en tots dos casos es valorarà que els projectes presentats plantegin aspectes educatius, acadèmics i socials que permetin generar activitats en aquests tres eixos. El termini per presentar les propostes finalitzarà el 26 d’abril. 

Residències per a companyies

La companyia seleccionada disposarà d’entre 1 i 3 mesos per desenvolupar un projecte escènic de contingut comunitari, educatiu i/o social. L’espectacle serà una coproducció amb el Teatre Lliure i s’exhibirà públicament el desembre de 2019. Les bases poden descarregar-se aquí.

Intercanvis amb la Hammama Artist House

El Teatre Lliure i la Hammana Artist House (HAH) del Líban, triaran dues persones que estiguin vinculades a les arts escèniques des de qualsevol àmbit: l’una a Catalunya i l’altra al Líban. Cadascuna farà d’amfitriona de l’altra als països respectius, en un procés de descoberta de l’entorn i del context social i cultural. Les bases poden descarregar-se aquí.

 

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta