El Teatre Lliure ha fet públic els noms que integren la comissió de valoració per escollir el nou director o directora

La comissió de valoració per a l’elecció de la nova direcció del Teatre Lliure està formada pel Ramon Gomis, president de la Fundació, Guillem Jordi Graells, com a representant del Patronat i quatre experts: L’actriu i directora Marta Angelat, el director del Festival Grec Cesc Casadesús, la directora de l’Institut del Teatre Magda Puyo i la ballarina i directora artística de dansa al Théâtre de la Ville de París, Claire Verlet. La comissió també compta – tot i que sense vot – amb Tomàs Segura com a secretari.

Tal com estableixen  les bases del concurs per a la contractació de la nova Direcció del Teatre Lliure, la Comissió, després de realitzar les entrevistes amb les persones seleccionades, valorarà les onze candidatures presentades i proposarà a la Junta de Govern de la Fundació Teatre Lliure 2 o 3 candidats. Serà la Junta qui plantejarà el nomenament el director o directora al Plenari de la Fundació, que serà el responsable d’aprovar-la.

El termini per presentar candidatures ha acabat avui dilluns, 17 de desembre, amb un total d’onze candidatures rebudes. Entre febrer i març del 2019 se sabrà el nom del nou director o directora del Teatre Lliure.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta