Foto: David Ruano

Actriu de destacada carrera tant en teatre com en televisió.

Va conrear una intensa activitat televisiva i teatral que avui s’apaga com a conseqüència d’un càncer. Àngels Poch va morir dimarts als 66 anys, després d’una retirada forçosa dels escenaris que va ocasionar que el seu últim espectacle dati de 2013, quan la vam veure a No parlis amb estranys d’Helena Tornero.

Va estudiar art dramàtic i interpretació a l’Institut del Teatre del Vallès Occidental, solfeig i piano al Conservatori de Música del Liceu i dansa clàssica a l’Escola Marta Mos.

Durant la seva carrera va actuar en gairebé 50 obres de teatre dirigides per les principals figures de la nostra escena: Pau Monterde, Feliu Formosa, Calixto Bieito, Joan Lluís Bozzo, Pep Cruz, Lluís Homar o Oriol Broggi.

En els últims anys s’havia transformat en rostre popular de les obres de la nova dramatúrgia gràcies a la seva incorporació al repartiment de la companyia T6 del Teatre Nacional. També va estar present a muntatges com Lleons, de Pau Miró; Hikikomori, L’àngel exterminador, Yvonne, princesa de Borgonya, de Witold Gombrowicz; Fedra i Hedda Gabler d’Ibsen.

En el que respecta al cinema va participar en la pel·lícula Fènix 11:23, tot i que la seva contribució a l’audiovisual destaca, sobretot, per sèries de televisió com Temps de silenci, La memòria dels cargols, Estació d’enllaç, Gran nord i Porca misèria.

El seu funeral tindrà lloc dimecres a les 15h al tanatori de Terrassa.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta