El Premi és una gira per Catalunya.

Fins el proper 9 de novembre, les companyies de teatre residents a Catalunya podran presentar els seus projectes teatrals al Premi BBVA de Teatre 2019, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) amb el suport de BBVA CX. Es tracta de la 19a edició del certamen, que té la finalitat de donar suport a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici teatral i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

Aquest Premi forma part del conjunt de Premis que la Fundació Antigues Caixes Catalanes – amb el suport de BBVA CX– porta a terme en temàtiques tan diverses com la literatura, el dibuix i la pintura, el circ, el cinema de muntanya i la música amb l’objectiu d’ajudar en la difusió i projecció dels professionals i estendre la cultura arreu de Catalunya. El Premi BBVA de Teatre al millor espectacle és una gira per Catalunya, valorada en 20.000 euros, que consisteix en cinc representacions a diverses sales del territori, incloent-hi la participació al festival Temporada Alta 2019.

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) atorgarà una menció especial a la millor actriu i al millor actor de les obres finalistes. Les tres obres finalistes no premiades com a millor espectacle teatral percebran 1.500 euros de premi, una quantia que augmenta en 500 euros en aquesta edició respecte de les anteriors.

Més informació sobre les Bases del Premi clicant aquí.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta