Un grapat de sèries ideals per fer una marató

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
S’apropen uns dies de festa i, en breu, les vacances de Nadal. Voleu aprofitar per descansar de debò i veure una sèrie darrera l’altre? Xavi Pardo i Aída Pallarès us recomanen quatre sèries ideals per seure al sofà i encendre el televisor.

The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon Prime Video)

Ha guanyat un Emmy i un Globus d’Or a la millor comèdia. Ha estat creada per Amy Sherman-Palladino, la responsable de la mai prou reivindicada Gilmore Girls. És protagonitzada per Rachel Brosnahan, una actriu amb una vis còmica al·lucinant. A la segona temporada, la veurem intentant obrir-se camí en el món del monologuisme a la Nova York de finals dels cinquanta. Empoderant-se encara més. Necessiteu més motius per veure la segona temporada? Doneu-li una oportunitat, us enamorareu de Mrs. Maisel.

Bojack Horseman (Netflix)

Recordeu quan aprofitàvem les vacances de Nadal per posar-nos al dia amb les sèries? Si només podeu triar-ne una, no dubteu més: Bojack Horseman. Sí, és una sèrie d’animació. Però abans de dir-nos que no, deixeu els prejudicis a casa: té la profunditat dels Soprano o de Breaking Bad. La sèrie ens parla del fracàs, de l’autoodi, de la dificultat de gestionar les emocions, de la decepció de veure que la vida no és allò que t’esperaves… Us avisem: pot arribar a ser una mica depriment. Prepareu els kleenex.

Arde Madrid (Movistar Series)

Es va estrenar el mes de novembre passat, però és ideal per veure-la durant les vacances de Nadal. Arde Madrid, creada per Paco León i Anna R. Costa, és la primera sèrie de televisió de pagament –Movistar+– rodada en blanc i negre. La història ens transporta a l’any 1961, en plena dictadura franquista, i gira al voltant de la vida d’Ava Gardner a Madrid, juntament amb l’anomenada “dolce vita” madrilenya. Flamenc, guàrdies civils, espionatge, sexe, whisky i rock and roll. Alerta perquè s’acaba aviat: només té vuit capítols.

Patrick Melrose (Sky Espanya)

Feia molts anys que Benedict Cumberbatch perseguia aquest paper i finalment ha pogut complir el seu somni. I, de passada, el nostre. Patrick Melrose és una minisèrie de cinc capítols, basada en la saga mig autobiogràfica d’Edward St.Aubyn, que narra la història d’un home traumatitzat per la seva infància. Els qui ja l’han vista als Estats Units diuen que Cumberbatch està impressionant. A Sky Espanya.

Compartir.

Deixa una resposta