Es busquen propostes per participar entre el 12 de novembre i 18 de desembre.

Dins el marc de les accions socials que du a terme l’Associació d’Actors i Directors (AADPC), es busquen espectacles per a la 2a Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Can Brians, que se celebrarà del 12 de novembre al 18 de desembre de 2016.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el món de l’espectacle i les arts escèniques al col·lectiu d’interns al centre. Any rere any, es demostra que el teatre és una eina amb la qual les persones privades de llibertat poden adquirir coneixements estimuladors per desenvolupar nous interessos i d’aquesta manera, facilitar la seva reinserció social.

Les activitats de la Mostra es duran a terme al llarg de sis caps de setmana de novembre i desembre a les 17 h. A més, les companyies que ho desitgin, podran establir un petit col·loqui amb els espectadors interns en acabar la representació.

Els interessats hauran d’omplir aquest formulari i enviar la vostra proposta abans del divendres 11 de novembre a mrodriguez@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu CAN BRIANS.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta