El guardó ofereix una gira per quatre teatres catalans.

Si teniu un muntatge al calaix i voleu treure’l de gira, encara sou a temps de participar al 15è Premi BBVA de Teatre (antic Premi de Teatre Caixa Manlleu), el de més dotació econòmica de Catalunya. El 22 de desembre es tanca el termini de presentació de propostes de companyies professionals residents a Catalunya.

El premi consisteix en una gira de quatre representacions en teatres catalans, valorada en 16.000 euros. A més, totes les companyies finalistes rebran, pel sol fet de ser-ho, una aportació econòmica de 900 euros. Les obres s’han de presentar, enregistrades en DVD, a l’antiga seu central de Caixa Manlleu. A mitjan gener es donaran a conèixer les finalistes.

Sens dubte, la novetat més important de l’edició 2015 és la col·laboració de l’AADPC en els premis. L’aportació de l’entitat consistirà a divulgar-ne les bases, participar en el jurat i en el lliurament del premi al millor actor i a la millor actriu. Aquesta col·laboració respon a la voluntat de l’AADPC de promoure i impulsar totes les activitats que ajudin a elevar el nivell cultural, artístic i professional dels associats, en particular, i de la professió, en general.

Podeu trobar les bases al següent enllaç.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta