La celebració forma part de la programació del Festival Grec.

No tots els anys es fan 40 anys. Conscients del triomf que suposa per a una companyia teatral les quatre dècades d’activitat, a Dagoll Dagom han volgut celebrar-ho de forma molt especial. Dimecres 16 de juliol, a partir de les 20.30 h i dins de les activitats del Festival Grec, la companyia celebra la Festa Popular a Montjuïc, un esdeveniment gratuït (aforament limitat) entre el Pavelló Mies Van Der Rohe i les Fonts de Montjuïc.

Dagoll Dagom ha volgut convidar a participar a molts actors i artistes amb els quals ha treballat al llarg de la seva història. Hi haurà cançons, festa i una acció musical amb les Fonts. A més, es presentarà el nou repartiment de Mar i Cel, el recordat muntatge de Dagoll Dagom que es reposarà per tercera vegada en la història de la formació aquest proper mes de setembre.

Ja han confirmat la seva presència al show d’aniversari Beth Rodergas, Muntsa Rius, Ferran Rañé, Nina, Jaume Sisa, Gisela, Carme Sansa, Marta Marco, Roger Pera, Elena Gadel, Pep Molina, Àngel Gonyalons o Roger Berruezo, entre d’altres.

Més informació al web del Festival Grec.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta