Imatge promocional de la campanya.

La SGAE promou el Dia de l’Autor amb descompte per a vuit obres.

Si la Festa del Cinema ens va deixar la imatge de llargues cues a la porta de les sales, el Dia de l’Autor pretén obtenir un èxit semblant amb els teatres de Barcelona. La Societat General d’Autors i Editors (SGAE), amb el suport de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), ha posat en funcionament una campanya per afavorir l’autoria contemporània i l’assistència de públic al teatre, amb un descompte de fins el 90% sobre el preu de l’entrada.

Els espectadors que participin al Dia de l’Autor només hauran d’abonar un euro i mig (el percentatge de l’autoria), quedant els 13,5 restants a càrrec de la SGAE, amb un limit de cent butaques per sessió. En total, es posaran a la venda 1.050 entrades per a vuit títols diferents en cartellera mentre duri la campanya, del 15 de novembre al 31 de desembre.

La condició per formar part del programa és la pertinença de l’autor de la peça a la SGAE. Les primeres seleccionades seran Querencia (Paco Zarzoso, la Seca – Espai Brossa), Black box (Marc Angelet, Jove Teatre Regina), Arbres (Marc Artigau, Sala Beckett) i L’esbudellador de Whitechapel (Marga Parrilla i Oriol Estefanell, Teatre del Raval). Les sales podran disposar de les entrades com li sembli, establint les campanyes de promoció de forma individual.

Més informació a al web de la SGAE.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta