Imatge del passat debat del Pla de Cultures referit al Festival Grec.

El pròxim dia 10 de març, experts en la matèria es reuniran per debatre sobre el futur del sector.

Amb el títol Polítiques per al cinema i l’audiovisual, arriba una nova sessió dels debats inclosos dins del Pla de Cultures 2016-2026, impulsat pel Consell de Cultura de Barcelona. Si el passat mes de febrer va ser el torn de productors i guionistes, ara passaran a primer pla els sectors de l’exhibició i la distribució. La trobada tindrà caràcter participatiu, estarà oberta a la ciutadania, i tornarà a tenir testimonis d’alguns dels experts en la matèria més importants del nostre entorn. El debat s’inscriu en el marc dels processos participatius vinculats al Pla d’Acció Municipal.

Està previst que hi intervinguin: Julio Lamaña, de la Federació Catalana de Cineclubs; Elisabet Lloveras, distribuïdora i directora d’Hamaca; Daniel Miracle, coordinador de Neokinok.tv i impulsor de LaTele.cat; Cristina Riera, codirectora del festival de cinema L’Alternativa; Carlos Rodriguez Rios, distribuïdor de Noucinemart i director del Festival D’A; Anna Solà, directora de la Mostra de Films de Dones; Elena Subirà, directora de DocsBarcelona i membre del Consell de la Cultura de Barcelona, i Sergi Vicente director de Barcelona Televisió i Barcelona FM. La sessió comptarà amb la moderació d’Andreu Meixide, docent, realitzador i productor audiovisual.

Aquest debat se celebrarà al Virreina LAB i es retransmetrà en directe per streaming a través del web de Barcelona Cultura. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia però l’aforament és limitat.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta