El nou edifici s’obre coincidint amb la Festa Major del barri.

És un dels fars de la programació teatral alternativa de Barcelona des de 1989. Ara, la Sala Beckett  ha deixat les seves instal·lacions al carrer Alegre de Dalt per traslladar-se a una nova seu al barri de Poblenou. Tot i que el local ja ha obert les seves portes al públic encara continua sent una nouvinguda al barri. Per aquest motiu, i coincidint amb Festa Major del barri, la sala i obrador de dramatúrgia celebra una jornada de portes obertes.

L’antiga Cooperativa “Pau i Justícia” del carrer Pere IV 228-232, ubicació de la nova Beckett, es presenta transformada i ofereix tres visites guiades adreçades a tots els veïns que vulguin conèixer de primera mà quin ha estat l’efecte de les reformes executades.

Els assistents podran veure l’estat de les reformes del nou edifici, i quines són les noves instal·lacions. Les visites gratuïtes tindran lloc dissabte 17 de setembre a les 11.30 h, a les 13 h i a les 16.30 h. Per participar-hi cal reserva mitjançant el correu electrònic reserves@salabeckett.cat, indicant al cos del missatge a quina hora es desitja fer la reserva.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta