Per primer cop els guardons reconeixen aquesta categoria creativa.

La vintena edició dels Premis Max de les Arts Escèniques inclourà una nova categoria: la corresponent al millor espectacle de carrer. Segons explica l’organització dels premis, amb aquesta incorporació es pretén integrar el major nombre de gèneres emmarcats en les arts escèniques, de tal manera que gairebé 350 muntatges podran ser candidats als Max 2017 (una vintena més que en l’edició anterior).

Aquesta, però, no és l’única novetat per a l’edició 2017 d’aquests guardons escènics. L’ampliació de la participació de les obres a dos anys, sempre que no en resultin finalistes el primer any i continuïn oferint funcions durant el segon, i una modificació en el mètode de selecció dels jurats –constituïts en cinc tribunals que, entre altres compromisos, hauran de garantir haver vist tots els espectacles en concurs–, són les altres dues modificacions destacables dels nous Max.

Organitzat s per la Fundació SGAE, els Premis Max de les Arts Escèniques són els guardons més importants en aquest àmbit que es lliuren a l’Estat espanyol.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta