Foto: Joan GilMarielena Roqué en un dels seus vestits-personatge.

L’artista plàstica i escenògrafa inaugura una exposició a l’Institut del Teatre.

Sota el títol DespullesDespullades l’artista, escenògrafa i figurinista Mariaelena Roqué inaugurarà el proper dijous 6 de novembre a l’Institut del Teatre (19 h) una exposició retrospectiva que inclou peces d’alguns dels seus treballs més reconeguts.

Roqué, nascuda a Vençuela però amb una llarga trajectòria associada als escenaris catalans, en especial als muntatges més emblemàtics del compositor i director Carles Santos, presenta un centenar de vestits-personatge que formen instal·lacions amb il·luminació i so repartides entre diversos espais de l’Institut del Teatre.

La performance també estarà present durant la mostra mitjançant la intervenció de la pròpia artista durant l’acte inaugural i la cloenda, així com visites guiades i activitats de formació que succeiran fins el 30 d’abril, data de finalització de la mostra.

De moment, aquest dijous es podrà veure amb una acció poètico-visual-musical a càrrec de la pròpia Mariaelena Roqué en col·laboració amb El Pricto i el Colectivo de Saxos Sin Anestesia.

Més informació al web de l’institut del teatre.

 

 

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta