Foto: Flores & PratsMaqueta del vestíbul de la nova seu de la Sala Beckett.

La seu de Poblenou tindrà dues sales amb capacitat total per a 350 espectadors.

Les obres de rehabilitació de l’antic edifici de la cooperativa Pau i Justícia de Poblenou començaran aquest mateix més, la qual cosa vol dir que la nova seu de la Sala Beckett podria estar enllestida abans no acabi 2015.

Així ho preveu l’acord de gestió al qual han arribat la sala dirigida per Toni Casares i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). El cost de les obres puja a 3,5 milions d’euros, incloent-hi l’equipament de la sala. D’aquesta suma l’Ajuntament aportarà 2 milions i la resta vindrà donada pel Consorci de Rahabilitació de Teatres, format pel consistori, la Generalitat i el Ministeri de Cultura.

El projecte de reforma, a càrrec dels arquitectes Ricardo Flores i Eva Prats, preveu dos espais d’exhibició teatral (la Sala Beckett i el seu Obrador, de 250 i 100 localitats respectivament), a més d’un local d’assaig, un bar-restaurant a peu de carrer i els diversos espais per a les activitats de formació, creació, producció i gestió teatral.

Mentre durin els treballs de reforma, la Sala Beckett podrà mantenir la seva activitat d’exhibició a la seu actual de Gràcia, i cercarà diferents espais de Barcelona i Catalunya per dur-hi a terme les activitats de l’Obrador que als darrers mesos havien ocupat ja la seu de Poblenou.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta