Imatge del passat debat del Pla de Cultures referit al Festival Grec.

Polítiques per cinema i l’audiovisual és el debat obert que tindrà lloc el pròxim 18 de febrer.

Dins del Pla de Cultures 2016-2026, impulsat pel Consell de Cultura de Barcelona, el pròxim 18 de febrer a les 18 h, tindrà lloc al al Virreina LAB del Palau de la Virreina de Barcelona un debat obert que vol reflexionar sobre el context present i futur de l’audiovisual català. Amb el títol Polítiques per al cinema i l’audiovisual, la trobada inclourà testimonis d’alguns dels experts en la matèria, i s’inscriu en el marc dels processos participatius vinculats al Pla d’Acció Municipal.

L’objectiu del debat és entaular una reflexió oberta i participativa que doni veu als diferents agents implicats al sector. Aquest primer encontre establirà un context per debatre les primeres accions i mesures necessàries, a més de la seva aplicació a través d’una posada en funcionament d’un pla estratègic sobre l’audiovisual. El debat, obert també a la ciutadania, inclourà la participació dels productors Marta Andreu, Xavier Atance, Tono Folguera, Cristina Lera, Albert Solé i Pau Subirós, dels realitzadors Xavier Artigas i Andreu Meixide, del guionista Albert Plans i de la directora Alba Sotorra.

El debat es retransmetrà en directe per streaming a través del web de Barcelona Cultura. Per assistir-hi no hi cal inscripció prèvia però l’aforament és limitat.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta