The trumps

SGAE i ADETCA ofereixen centenars d’entrades a 1’5€

Torna el Dia de l’Autor SGAE, una iniciativa promoguda per la Fundació SGAE i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), que ofereix centenars d’entrades de teatre a 1,5 € per donar visibilitat als autors i apropar la gent al teatre. Sobretot a les sales petites de Barcelona.

 

La campanya, que tindrà lloc del 15 al 25 de març, compta amb onze espectacles que es podran veure en deu teatres de Barcelona i Tarragona: Fuga de Conills de Martina Cabanas, The Trumps de Xavier Morató i Joan Olivé, A mi no me escribió Tennessee Williams de Marc Rosich i Roberto G.Alonso, La pastissera i els follets d’Olga Jiménez, Núria Benedicto, Albert Albà i Ferran Martínez. Sempre a la verita tuya de Manuel Veiga, Ay, Carmela! de Sanchis Sinisterra, Ultramarins de Paco Zarzoso, El bufón del Rey Lear de Felipe Cabezas i Orestes Gas, En alquiler de Mikel Fernadino, La rebel·lió de Gerard Nicasi i Marc Miramut i Paquito Forever on hi participen Joan Vázquez, Gerard Alonso, Bealia Guerra, Fran Arráez, Roser Batalla i Frank Cabdet. 16 autors dramàtics, 5 autors compositors, 2 autors coreògrafs.

 

Els 100 primers espectadors que comprin entrades es beneficiaran d’aquest descompte gràcies a què l’autor paga el 90% d’una entrada de 15 euros i l’espectador només paga els drets d’autor (el 10%). És a dir: 1’5€. Les entrades es posen a la venda el dia 1 de març a partir de les 15h.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Cultura o barbàrie. Sotsdirectora d'Entreacte i coautora d'El carrer és nostre, entre d'altres.

Deixa una resposta