El equip de ‘Psicosi de les 4.48’ recull el Premi BBVA 2016.

L’obra guanya el gran premi i Anna Alarcón es fa amb el guardó de millor actriu.

L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, va acollir dilluns la gala de lliurament del Premi BBVA de Teatre, una aposta decidida per la difusió de les arts escèniques consistent en una gira valorada en 20.000 euros per a l’espectacle guanyador.

Joan Roure, director dels premis, va lliurar un reconeixement als sis muntatges finalistes abans d’adreçar-se als assistents i donar el tret de sortida a la gala, conduïda pel periodista Xescu Tapias i amb actuacions de Teatre Nu, amb fragments del seu espectacle Mrs. Brownie, i de Santi i Mariona, amb una barreja de percussió i dansa.

Psicosi de les 4.48, de Sarah Kane, en un muntatge de The Three Keatons dirigit per Moisès Maicas, va proclamar-se guanyador de la nit, i per partida doble: la seva única intèrpret, Anna Alarcón, va recollir el premi a la millor actriu que concedeix l’AADPC. El premi al millor actor va ser exaequo per a Ricard Borràs (Els mots i la cosa) i Raimon Molins (Himmelweg).

A més a més, la nit dels Premis BBVA de Teatreva comptar amb les intervencions de Christian Terribas, Director territorial de BBVA i representant del Grup BBVA a Catalunya, i de Neus Munté, Consellera de Presidència de la Generalitat, entre d’altres. Rosa Andreu, actriu i membre del jurat en nom de l’AADPC, i Martín Curletto, secretari de directors d’escena de AADPC, van entregar, respectivament, els guardons de millor actor i millor actriu.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta