Us apassiona la lírica i no voleu esperar la propera temporada del Liceu? Enid Negrete ens diu on podem anar

El Festival de Peralada, com cada any, ens permet acostar-nos a artistes extraordinaris i a obres molt interessants. En aquesta edició es decanta pel més representat al món, com La Traviata de Verdi amb una producció de Paco Azorín i una nova proposta que es representarà a l’església del Carme amb música de Haendel i amb l’atractiu nom de Human love, love divine. A més de la seva habitual oferta de dansa i recitals lírics de gran interès.

I si vols sortir de Catalunya…

Un festival poc valorat és el que Bregenz celebra cada any a l’aire lliure i amb l’escenari sobre el llac de Constança i que és, certament, una experiència inoblidable. Aquest any tindrà una obra molt coneguda i tradicional: Rigoletto de Verdi, i al teatre tancat s’hi representarà una joia del repertori francès, Don Quichotte de Jules Massenet. Coneixent la qualitat de les produccions d’aquest festival no és gens arriscat recomanar-lo plenament.

Imprescindibles: Peralada ens dona l’oportunitat de gaudir d’una de les obres més atractives i innovadores del segle XX: La història d’un soldat, d’Igor Stravinsky, en la proposta de La Fura dels Baus. A més hi haurà també un recital, segurament inoblidable, de Sondra Radvanovsky, i un altre al Liceu, d’un dels cantants que ha passat a ser dels favorits d’aquest teatre: Javier Camarena. No se’ls perdin.

Compartir.

Sobre l’autor

Deixa una resposta