Entreacte renova tant la seva edició paper com també el seu web.

Ja ens perdonareu l’autobombo, però l’edició paper d’Entreacte acaba de traspassar la barrera dels 200 números i la propera tardor afrontarà el seu trentè aniversari, i això, quan parlem d’un mitjà dedicat a la cultura, resulta un fet extraordinari. També, esteu llegint aquest article en un web renovat, amb un disseny preparat per als nous temps que no renuncia al seu contundent històric de publicacions, memòria digital de les arts escèniques i audiovisuals. Celebrem el fet de disposar, en els temps que corren, d’una publicació multiplataforma que creu en la cultura com un instrument per crear una societat millor.

Temps convulsos. Afrontem com a col·lectivitat la transformació més profunda en dècades –social, política, feminista, tecnològica–, i aquesta capçalera vol ser sensible i responsable amb totes les diversitats, aportar punts de vista inèdits i contribuir a reforçar els valors que ens representen. Per això encarem, a partir del número que ara llegiu, una renovació responsable.

Volem que la cultura es faci sentir i arribi a tothom

Canvis en les seccions. Aportarem perspectives en profunditat sobre els temes que més ens preocupen. Apostem pel diàleg entre diferents veus rellevants de l’escena i l’audiovisual. Estem atents als projectes que vindran i obrim una finestra al món a través de les itineràncies d’unes arts en constant moviment. Escoltarem els professionals de diferents àmbits, estudiarem la transformació que plantegen els projectes més innovadors i, finalment, tancarem amb un racó dedicat a la creativitat, a les aportacions de l’autoria més compromesa.

Volem, amb tot això, estar més atents a tots els canvis, tenir noves eines físiques i també digitals –apostant fort per la renovació de la pàgina web i el manteniment de noves xarxes socials–, treballar la diversitat i la tolerància, posar el focus en la creació més inquieta, fer-nos escoltar sense imposar. En definitiva, volem que la cultura es faci sentir i arribi a tothom, i això no ho podrem fer sense la vostra presència, lectors. Ens hi acompanyeu?

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura, fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre moltes altres coses.

Deixa una resposta