S’hi poden presentar candidatures fins al 29 de setembre.

El concurs públic per cobrir la plaça de direcció del Mercat de Les Flors s’uneix a l’altra gran convocatòria oberta als últims dies, la direcció del Festival Grec. Les candidatures per assumir la plaça de direcció del Mercat es podran presentar durant un mes a partir de la data de publicació al DOGC el dia 29 de setembre.

El Consorci Mercat de les Flors, constituït per l’Ajuntament de Barcelona i per la Generalitat de Catalunya, cerca un responsable que haurà de tenir formació universitària o ensenyaments artístics superiors o, en el seu defecte, haver cursat cursos oficials complets de dansa espanyola, clàssica o contemporània anteriors a la Llei Orgànica 1/1990.

Pel que fa a les funcions, la direcció del Mercat de les Flors haurà d’assegurar que aquest centre continuï la seva política com un referent de la dansa i les arts del moviment contemporànies, que sigui exponent d’innovació i experimentació, que atregui un ampli i divers ventall d’usuaris i que serveixi per fer accessible la cultura entre la ciutadania i el territori.

Podeu consultar les bases al següent enllaç

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta