Imatge de l’espectacle ‘Ànima’ de Laudelí Arnau.

Oberta la convocatòria de propostes per a la VIII Mostra de Teatre del centre penitenciari.

Enguany,  farà ja vuit edicions que el Centre Penitenciari Lledoners (Bages) organitza i acull la seva fira de teatre, una iniciativa que s’emmarca en el programa de difusió i promoció cultural que el centre ha dissenyat per als interns. L’objectiu de tot plegat és introduir els interns en la màgia del món de l’espectacle, tot demostrant que el teatre és una eina amb la qual les persones privades de llibertat poden adquirir coneixements estimuladors per desenvolupar nous interessos i, d’aquesta manera, facilitar la seva reinserció social.

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) hi col·labora un any més i convida a tots els seus associats a presentar algun espectacle per a l’edició de 2016 de la 8a Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Lledoners que se celebrarà del 30 de setembre al 16 d’octubre de 2016. L’organització necessita cinc o sis propostes d’una durada màxima d’una hora i 30 minuts.

Les activitats de la Mostra es duran a terme durant tres caps de setmana (els divendres, dissabtes i diumenges). Els horaris de les actuacions podran ser a les 11 del matí o a les 5 de la tarda, entrant un parell d’hores abans. A més, les companyies que ho desitgin, podran establir un petit col·loqui amb els espectadors interns en acabar la representació.

Es poden enviar propostes abans del dilluns 12 de setembre a mrodriguez@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu “Lledoners”. L’activitat tindrà una petita aportació per a la companyia en funció de la concessió d’una subvenció del 2016 per part de la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. Per poder participar és imprescindible que el 60% dels components de la companyia siguin membres de l’AADPC.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta