Dimecres 3 de febrer, a les 18:30h, Entreacte i Recomana organitzem un debat virtual al voltant de la crítica d’arts escèniques.

La revista Entreacte i l’associació Recomana organitzem per dimecres 3 de febrer un debat amb periodistes culturals i professionals de les arts escèniques per parlar de la vida escènica més enllà de Barcelona. Amb el títol ‘Centralisme escènic. Hi ha vida fora de Barcelona’ es podrà seguir a partir de les 18:30h al youtube de Recomana i al link https://teatrezoom.recomana.cat.

Barcelona exerceix una capitalitat teatral que sovint eclipsa les manifestacions escèniques de la resta del territori. És històrica la demanda de les sales d’altres localitats que volen acollir produccions que s’estrenen a la capital, sobretot quan parlem de produccions públiques. Quins són els problemes per articular una xarxa d’exhibició que arribi a tots els racons de Catalunya o més enllà? Quin espai i condicions reserva la cartellera barcelonina per a creadors i companyies d’altres indrets? En volem parlar amb creadors, gestors i crítics.

Les opinions de la conversa, oberta al públic, es recolliran en un article que acompanyarà el Dossier del proper número de la revista Entreacte (212, primavera).

Hi participaran Tena Busquets, directora artística de l’Àrea d’Arts Escèniques d’Olot Cultura i del festival Sismògraf; Jordi Casanovas, autor, director i productor; Dani Chicano, director de la Revista Proscenium i crític de Recomana, i Joan Negrié, actor, productor i gestor de la Sala Trono de Tarragona. Moderarà la sessió Manuel Pérez i Muñoz, director d’Entreacte i soci de Recomana.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta