Foto:  Marta Pich/SGAE Els premiats junt l’equip promotor dels guardons.

Fundació SGAE entrega els guardons en el marc del Festival de Sitges.

Els joves tenen molt a dir. Sobre aquesta idea es basteixen els Premis SGAE Nova Autoria, que arriben a la seva 14a edició amb la voluntat de descobrir, promoure i ajudar a difondre les produccions audiovisuals que elaboren els alumnes de les escoles de cinema de Catalunya.

El passat dissabte, en el marc del Festival Internacional de Sitges, es van entregar els guardons a diferents treballs presentat a concurs. Joaquim Barceló, de la Universitat Ramon Llull-Blanquerna Comunicació (URL), va obtenir el Premi al Millor Guió pel treball Dinosaurios; Víctor Alonso Berbel, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el de Millor Direcció-Realització per Puño y metal; finalment, Alain Gómez Reglá i Luis Daniel González, de l’ Escola de Cinema Bande à Part, s’han fet amb el guardó a la Millor Música Original per Pilato, pilato.

Tots els curtmetratges premiats, a banda de la promoció al Festival de Sitges, seran protagonistes d’El dia més curt, esdeveniment programatiu internacional que tindrà lloc a 10 països europeus el proper 21 de desembre.

Aquest 2014 s’han presentat als guardons 36 treballs de 14 escoles diferents. Per gèneres, han estat 25 treballs de ficció, 4 d’animació i 7 documentals.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Treballar la cultura, fer visible el món amb l'objectiu de millorar-lo. Tota la resta és folklore. Director d'Entreacte, entre moltes altres coses.

Deixa una resposta