Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts a partir de les 16h

Torna el Dia del Teatre SGAE, impulsat per la Fundació SGAE i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), que oferirà 11 espectacles del 14 al 26 de maig a 1 euro. L’espectador pagarà el 10% de l’entrada (entre 0,95 i 1,50 euros), exactament el preu del dret d’autor, com a missatge de la campanya que promouen les dues entitats per visibilitzar l’autoria escènica contemporània. Hi participen 27 dramaturgs, coreògrafs i compositors en 10 teatres de Barcelona, Tarragona i Igualada.  Les entrades del Dia del Teatre SGAE s’adquireixen directament a través dels sistemes de venda de cada teatre i es posaran a la venda dimarts a les 16h.

Enguany hi participaran un total de 27 autors de diferents disciplines i gèneres, 10 teatres i 11 obres: Calma! de Guillem Albà, Marc Angelet, Andreu Martínez, Alicia Serrat i Pep Pascual al Teatre Aurora d’Igualada, Mili KK de Marc Angelet i Jumon Erra a l’Escenari Brossa, Mr.Buka presenta… voilà! de Sergi Buka, Pep Paré, Ramon Calduch, Xavier Mestres i Pep Pascual al SAT!, Silence de Caspar i Sue Flack a l’Almería Teatre, IF (l’últim desig) de Vero Cendoya i Adele Madau a La Villarroel, Todas las noches de un día d’Alberto Conejero i Luis Miguel Cobos al Teatre Goya, Els tres porquets de Roser Contreras i Manu Guix al Teatre Regina, Pedra a pedra de Rosa Díaz Martínez i Mariano Lozano a La Puntual.

Els diners, el desig, els drets de Marta Galán, Susanna Barranco, Núria Lloansi i Juan Navarro a l’Escenari Brossa, Les Variacions Bildelberg d’Oriol Grau i Enric «Xato» Grau a la Sala Trono i La calle del infierno d’Antonio Onetti al Teatre del Raval. “L’autor és la primera peça de l’activitat teatral” ha dit Isabel Vidal, presidenta d’ADETCA i ha recordat als autors que “han d’exigir que els productors assumeixin més riscos”.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta