La 16a edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou tindrà lloc del 19 al 22 d’octubre. 

Escena Poblenou és un ‘viver d’escena’ de projectes escènics, culturals i socials que es realitzen durant l’any, amb la complicitat de diverses entitats i espais del barri i de la ciutat. Enguany vol posar èmfasi en peces cuinades a foc lent, amb una programació compromesa i reivindicativa que vol fer reflexionar a l’espectador. A més, el festival es vincula un any més amb el territori,manté un ferm compromís amb les creacions fetes per dones i es posiciona per generar espais de debat entorn aquesta temàtica. El festival també dóna un valor molt important a l’educació, amb propostes que amplien el coneixement dels més joves.

 Dins de la programació d’enguany destaquen l’artista xilè Txalo Toloza i la coreògrafa navarresa Laida Azkona, que ens mostraran amb la complicitat de l’Antic Teatre el projecte escènic Extraños mares arden. 

La Companyia de circ “eia” presentarà Espera, un espectacle de circ participatiu. Agnés Mateus i Quim Tarrida mostraran Rebota rebota y en tu cara explota, una peça que parla de la passivitat, de les petites accions que canvien el món a poc a poc, de la deixadesa, però també de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor i de la violència. 

Ada Vilaró i Josep Perelló ens proposaran una versió d’urGENTestimar, amb un nou temps ara de 3 hores. John Fisherman, l’enigmàtic artista noruec especialitzat en intervencions de caire polític, aterrarà al Poblenou per sorprendren’s amb Fisherman’s arrival, la seva proposta sobre la política dels diners. A més, el festival programa dos espectacles acabats que es van presentar el 2016 al Projecte EmbrionsUn leñador no es un diseñador de Juancallate Produccions i AÜC: El so de les esquerdes de Les Impuxibles i Carla Rovira.   

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta