Imatge de l’entrega del Premi BBVA a la companyia PanicMap.

Cristina Fernández i Oriol Casals guardonats en la categoria d’interpretació.

El Premi BBVA de Teatre ja té guanyador per a aquesta edició 2014. Es tracta de Harket [Protocolo] de la companyia valenciana PanicMap, un espectacle que reflexiona sobre les relacions de dependència entre els humans i la tecnologia.

En una gala celebrada avui al teatre L’Atlàntida de Vic, també s’ha volgut reconèixer a Cristina Fernández i Oriol Casas com a Millor actriu i actor, respectivament. La primera pel seu paper a Harket [Protocolo] i a Casals per la seva intervenció a l’obra El Drac d’Or de la companyia Teatre Invisible, també finalistes.

Des d’aquesta edició, el Premi BBVA de Teatre comporta una gira teatral per diversos espais de Catalunya valorada en 16.000 euros. Entre els espais que hi participaran figuren el Centre Cultural de Terrassa, el Teatre Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori de Sant Cugat, l’Atrium de Viladecans i el Teatre-Auditori de Granollers.

El BBVA és una de les més importants distincions del País per dotació econòmica, un projecte que al 2001 va iniciar l’antiga Obra Social de Caixa Manlleu i que des de 2010 s’adreça a companyies professionals. Per a més informació sobre la resta de nominats consulteu la informació relacionada.

 

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta