Dia a dia, les aplicacions per a dispositius mòbils guanyen terreny a altres formes més tradicionals (o no) de cerca d’informació. El món de les arts escèniques no queda fora dels interessos dels creadors d’apps, si bé encara hi ha molt camp per conrear. De moment, i ja que som a l’estiu, època d’escapades a teatres i festivals d’arreu, us proposem tres opcions que us permetran consultar cartelleres foranes des del vostre smartphone.

London Theatre

Completa guia dels espectacles en cartell al West End que no tan sols permet accedir al servei LastMinuteTheatreTickets, sinó que és l’única al mercat, diuen, que ofereix la possibilitat d’adquirir entrades les 24 hores del dia. A banda de cartellera i ticketing, a l’app hi trobareu també notícies, entrevistes amb actors i actrius –que es renoven setmanalment–, ofertes i promocions diàries i crítiques dels muntatges –fins i tot, les opinions dels mateixos usuaris de l’app. És vàlida per a Android i iPhone i es pot descarregar de franc.

 

Tkts

L’app oficial del TKTS de Nova York us permetrà comprar entrades (per al mateix dia de la funció) amb un 50% de descompte, sense haver de perdre mig matí fent cua davant de les taquilles de Times Square, South Street Seaport o Downtown Brooklyn. L’aplicació, gratuïta i apta per a tots els sistemes, mostra la cartellera de Broadway, Off Broadway i Off-Off Broadway, i també la de qualsevol altre espai que ofereixi espectacles de música i de dansa a la ciutat dels gratacels. Les ofertes d’última hora s’incorporen a temps real; l’app dóna informació també sobre els muntatges, els teatres, etc.

 

Edinburgh Fringe Festival

I si sou incondicionals del Fringe més esperat de l’any, podeu descarregar-vos de franc aquesta aplicació, que us guiarà per la programació del festival alternatiu d’arts escèniques d’Edimburg. Hi trobareu la relació completa d’espectacles i una taquilla virtual per comprar-ne les entrades. Podeu buscar les propostes per títol, companyia, intèrprets, dia o gènere, i consultar el resultat de la cerca sobre un plànol. El seguiment de les darreres notícies relacionades amb el Fringe o la possibilitat de guardar els vostres shows preferits a My Festival són altres prestacions de l’app.

Compartir.

Sobre l’autor

Revista d'arts escèniques i audiovisuals de Catalunya. Des de 1988.

Deixa una resposta